Lionel Messi Augusto Lotti Carlos Rotondi Cruz Azul Inter Miami Fotbal extern

Cum a reușit Lionel Messi să împace doi jucători de la adversari care s-au 'luptat' pentru tricoul său. Imaginea virală

Lionel Messi a debutat pentru Inter Miami, marcând golul victoriei în partida cu Cruz Azul, scor 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 11:08
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 11:24

În tribunele stadionului DRV PNK, cei aproximativ 21.000 de spectatori prezenți la meci au creat o atmosferă incendiară și s-au bucurat ca atare la reușita din prelungiri a starului argentinian.

Lionel Messi, favorit printre adversari

Augusto Lotti și Carlos Rotondi, doi dintre jucătorii de la Cruz Azul au fost protagoniștii unui moment care s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Cu câteva zile înaintea confruntării cu Inter Miami, cei doi au declarat că vor face orice pentru a prinde tricoul lui Lionel Messi, iar dacă un alt coleg îl va lua, "va fi război în vestiar, fără cale de întoarcere".

În ciuda înfrângerii, Augusto și Carlos au avut parte de o situație aparte, deoarece Lionel Messi a aflat despre dorința lor și a hotărât să trimită fiecăruia câte un tricou, pentru a nu exista probleme.

Câți bani va câștiga la Inter Miami

Lionel Messi i-a spus ”DA” lui David Beckham și va evolua la Inter Miami, iar de curând a fost dezvăluit și salariul pe care îl va primi în Major League Soccer.

"În 2019 am început să ne gândim cum îl putem aduce. Messi poate transforma MLS în unul dintre cele mai mari trei campionate din lume. Cred că va dori să își lase amprenta aici. Când se retrage, va avea un procent din acțiunile clubului. Salariul său e cuprins între 50 și 60 de milioane de euro.

A fost nevoie de trei ani, dintre care un an și jumătate foarte intens. Am avut multe conversații cu tatăl său, Jorge. David Beckham nu a vorbit cu Leo decât despre chestiuni legate de fotbal. Contractul celor de la Apple a fost foarte important în finalizarea negocierilor", a spus Jorge Mas, unul dintre patronii clubului, potrivit Marca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!