rafael nadal Cristiano Ronaldo Lionel Messi Tenis

VIDEO Fan Real Madrid, Rafa Nadal a fost întrebat cine este mai bun dintre Messi și Ronaldo

Rafael Nadal a oferit un răspuns intrigant la întrebarea care a măcinat milioane de minți, în lumea fotbalului, în ultimul deceniu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iulie 2023, 23:17
Data actualizarii: Duminica 23 Iulie 2023, 23:15

Rafael Nadal (37 de ani, 140 ATP) s-a pozat alături de câțiva fani de-ai săi, iar unul dintre aceștia a avut curajul de a-l întreba cine este fotbalistul mai bun, Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

Fan înrăit al clublui de fotbal Real Madrid, „Regele Zgurii” a oferit un răspuns inedit, admițând: „Messi e mai bun, dar țin cu Real Madrid!”, a spus Nadal, cu deschidere. 

  • Cristiano Ronaldo

Nadal a declarat că Messi este un fotbalist mai bun decât Ronaldo

În 2022, Rafael Nadal a asistat din tribunele Stade de France la finala Ligii Campionilor, câștigată de Real Madrid, în detrimentul echipei englezești, FC Liverpool, scor 1-0. În ziua următoare, Nadal a avut de jucat ultimul act competițional al turneului de la Roland Garros, în care l-a depășit în minimum de seturi pe un elev al Academiei sale, Casper Ruud. 

Între timp, Lionel Messi a debutat cu gol pentru Inter Miami, în partida cu Cruz Azul. Introdus în teren în minutul 54, starul argentinian a fost ovaționat la scenă deschisă de întreg stadionul, fiindu-i acordată și banderola de căpitan.

În minutul 94, la scorul de 1-1, cei de la Inter Miami au obținut o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, pe care Lionel Messi a transformat-o într-o manieră caracteristică, aducând victoria echipei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!