Cosmin Contra cosmin contra selectioner romania Nicolae Stanciu Nicolae Stanciu Al Ahli randament Fotbal extern

Cosmin Contra, dezvaluire incredibila despre plecarea lui Stanciu la Al Ahli! "Am vorbit cu Nicusor, el nu voia sa se faca transferul"

Selectionerul Romaniei a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Ianuarie 2019, 21:18
Data actualizarii: Marti 29 Ianuarie 2019, 21:23

Cosmin Contra a dezbatut subiectul mutarii lui Nicolae Stanciu in Arabia Saudita, la Al Ahli, venind cu o dezvaluire incredibila. "Gurita" a afirmat ca fotbalistul nu ar fi vrut sa se realizeze acest transfer, preferand sa ramana intr-un campionat din Europa.

"Am vorbit putin cu Nicusor inainte sa se transfere. Din ce l-am simtit, el isi dorea sa nu se faca acest transfer. El spera ca cele doua cluburi sa nu se inteleaga, dar pana la urma a ajuns acolo. Cred ca si-ar fi dorit sa aiba pe masa o alta oferta", a spus Cosmin Contra pentru Digi Sport.

In ciuda criticilor primite de Nicolae Stanciu din partea oamenilor din fotbalul romanesc, Cosmin Contra nu critica decizia mijlocasului si afirma ca il va convoca in continuare la nationala, daca evolutiile lui vor ramane constante.

"E decizia lui Stanciu sa plece unde oferta materiala e mai buna pentru el. Trebuie sa-i respectam decizia. Fiecare jucator isi alege drumul in viata, nu putem interveni din acest punct de vedere. Daca va avea randament, atunci nu vor fi probleme. Daca randamentul de acolo va scadea, atunci e posibil sa fie probleme privind venirea lui la echipa nationala", a afirmat selectionerul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!