Asta ar fi lovitura suprema pe piata transferurilor! Presa din Anglia a facut anuntul: Lewandowski vrea sa semneze cu Barcelona

Asta ar fi lovitura suprema pe piata transferurilor! Presa din Anglia a facut anuntul: Lewandowski vrea sa semneze cu Barcelona

Robert Lewandowski (32 ani) ar putea pleca de la Bayern Munchen in vara. 

Golgheter absolut in Bundesliga, Lewandowski s-ar putea desparti de campioana Germaniei dupa 7 ani. Cluburi importante precum Paris Saint-Germain sau Chelsea ar fi pe urmele atacantului, care insa ar prefera sa se transfere la Bacelona, informeaza Daily Mail.

Cu toate astea, mutarea ar fi una extrem de complicata, tinand cont de situatia economica a catalanilor, care nu isi pot permite sa faca transferuri pe sute de milioane de euro. Nu doar transferul ar fi problema, ci si salariul atacantului care mai are contract cu Bayern pana in 2023. 

Varianta Chelsea ar mai plauzibila. Finalista Champions League vrea sa renunte la Timo Werner, care ar putea ajunge chiar la Bayern, ca moneda de schimb. 

In acest sezon, Lewandwski a inscris 47 de goluri in cele 39 de meciuri jucate toate competitiile pentru Bayern Munchen. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies