"As fi preferat sa ne excluda UEFA din competitie!" Reactia fanilor dupa aparitia pozelor cu echipamentul Barcelonei pentru sezonul viitor al Champions League

Barcelona Champions League echipament barcelona Fotbal extern "As fi preferat sa ne excluda UEFA competitie!" Reactia fanilor dupa aparitia pozelor cu echipamentul Barcelonei pentru sezonul viitor al Champions League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Iunie 2021, 18:06
Data actualizarii: Vineri 18 Iunie 2021, 18:30

Noul echipament al Barcelonei pentru Champions League a starnit o adevarata revolta in randul fanilor.

Suporterii sunt extrem de nemultumiti de felul in care arata tricourile Barcei si ii cer lui Laporta sa rupa contractul cu Nike.

Asa cum s-a intamplat in ultimii ani de zile cu echipamentele realizate de Nike pentru Barcelona, si de aceasta data producatorul american s-a inspirat din anumite cartiere din capitala Cataluniei pentru realizarea noului concept.

Cartierele care i-au inspirat pe cei de la Nike sunt: Les Corts, Sant Antoni, Sants, El Raval, Poble Sec, Gràcia...

"Ce ridicol! Incheiati colaborarea cu Nike! Nu putem permite asa ceva", a fost reactia vehementa a unui fan. "Nu ne mai intereseaza Champions League sau ce?", a scris un altul.

"De ce va mai mirati? In fiecare an e la fe! Echipamentele sun oribile, dar trebuie sa le acceptam. Nike, te rog, ia o pauza si lasa-i pe altii sa inoveze", a cerut un alt suporter al catalanilor.

"Echipamentul de joc devine tot mai ridicol! Barca ar trebui sa intrerupa colaborarea cu Nike."

"As fi preferat sa ne excluda UEFA decat sa-i vad imbracati in asa ceva."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!