Steaua FCSB Mihai Roman Nicolae Dica Rapid Viena Europa League

Se misca RAPID! Dica le pregateste austriecilor de la Viena o surpriza la meciul tur: fotbalistul care poate aparea pe teren, desi nu a facut niciun antrenament

FCSB l-a transferat pe fostul rapidist Mihai Roman, in varsta de 33 de ani, de la FC Botosani. Mijlocasul ar putea aparea in echipa chiar de la meciul cu Rapid Viena.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 August 2018, 09:29
Data actualizarii: Luni 20 August 2018, 09:33

Transferat de la FC Botosani in contul clauzei de 400.000 de euro dintr-o eventuala viitoare mutare a lui Golofca, Mihai Roman urmeaza sa ajunga la Bucuresti. Fotbalistul de 33 de ani, care a mai jucat la FC Brasov, Rapid si Toulouse, va fi prezentat in cursul zilei de marti. La doar 48 de ore distanta, el ar putea debuta. Si nu oricum, ci intr-un meci de cupe europene.

ProSport scrie ca Nicolae Dica a hotarat deja sa il retina pe Mihai Roman in lotul pentru meciul cu Rapid Viena, astfel ca jucatorul va face parte din calculele pentru meciul tur contra echipei lui Andrei Ivan.

Mihai Roman este pus la punct cu pregatirea fizica, pe care a facut-o alaturi de FC Botosani. De altfel, mijlocasul de 33 de ani este recunoscut ca un fotbalist care se pregateste exemplar, in ciuda faptului ca de-a lungul carierei a avut multe ghinioane pricinuite de accidentari.

Modifică setările cookies