FCSB - VITORIA GUIMARAES, ASTAZI 21.30 PRO TV | Avertismentul antrenorului de la Vitoria inaintea meciului: "Pericolul poate veni de oriunde!"

FCSB - VITORIA GUIMARAES, ASTAZI 21.30 PRO TV | Avertismentul antrenorului de la Vitoria inaintea meciului: "Pericolul poate veni de oriunde!"

FCSB mai are un hop important inainte de grupele UEFA Europa League.

Antrenorul de 43 de ani al celor de la Vitoria Guimaraes, Ivo Vieira, a preluat echipa in aceasta vara si incearca sa o duca pana in grupele Europa League. Vieira a antrenat revelatia din sezonul trecut din prima liga portugheza, Moreirense, cea cu care a terminat pe locul 6, fiind depasita de Vitoria Guimaraes doar la golaveraj.

"Ne aflam intr-o faza a competitiei in care toti trebuie sa ne asumam responsabilitati. O sa avem foarte mult de muncit daca vrem sa scoatem un rezultat favorabil. Dar, un eventual esec nu trebuie sa stearga cu buretele lucrurile bune pe care le-am facut aici.

Vom incerca sa ne ridicam la cel mai inalt nivel, sa ne organizam foarte bine, la fel cum o facem la toate meciurile. Doar un joc colectiv foarte bun ne va aduce victorii. FCSB are jucatori care ne pot pune probleme, dar nu ne vom centra atentia doar pe cativa fotbalisti, pericolul poate veni de oriunde" a declarat Ivo Vieira inaintea partidei.

Echipa probabila a celor de la Vitoria Guimaraes:
Joao Miguel - Sacko, Tapsoba, Pedrao, Hanin - Almeida, Ali Mohamed, Pepe - Rochinha, Davidson, Guedes

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape jumătate din turiștii UE din Bulgaria sunt români. Suma uriașă pe care o cheltuie la vecinii noștri
BRAT
Modifică setările cookies