Dorinel Munteanu a fost vrajit de meciul Franta - Elvetia: "Va fi desemnat cel mai frumos meci de la Campionatul European!"

Campionatul European se vede, in direct, la PRO TV si pe VOYO!

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 29 Iunie 2021, 12:12
Data actualizarii: Marti 29 Iunie 2021, 12:44

Bucuresti a fost gazda unui meci ce poate fi desemnat cea mai mare confruntare a turneului. Franta, campioana mondiala in exercitiu si una dintre principelele favorite la trofeu a fost eliminata de Elvetia, o nationala care a luptat 120 de minute pentru a-si implini un vis.

Dorinel Munteanu a fost la meci si a vorbit la superlativ despre spectacolul de pe Arena Nationala. Fostul fotbalist al echipei nationale crede ca Elvetia poate fi surpriza acestui turneu.

"Din punctul meu de vedere cred ca va fi desemnat cel mai frumos meci de la acest Campionat European. A avut dramatism, rasturnare de scor, ocazii, a fost un joc frumos, iar la penalty-uri a castigat, din punctul meu de vedere, echipa care a meritat, adica Elvetia.

Eu am anticipat ca se va intampla asta, am spus inainte de meci ca Franta va avea un meci greu si ca sunt suporterul Elvetiei. Elvetia mi s-a parut o echipa foarte bine organizata, nu a avut teama de adversar si a facut ceea ce a stiut, adica s-a aparat foarte bine si a marcat cand a trebuit", a afirmat Munteanu.

Modifică setările cookies