Basarab Panduru îl face praf pe Marius Marin! "Ce face bine?"

Basarab Panduru marius marin ratiu EURO 2024 Basarab Panduru, la Orange Sport. Foto: Orange Sport
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 27 Martie 2024, 00:06
Data actualizarii: Miercuri 27 Martie 2024, 00:06

Tricolorii pierd cu 2-3 în fața a peste 45.000 de suporteri. Columbia a ieșit triumfătoare.

Columbia - România 3-2

Într-un meci tensionat și plin de emoții desfășurat pe stadionul Civitas Metropolitano, naționala României a suferit o înfrângere amară în fața Columbiei, scor 2-3, în fața a peste 45.000 de suporteri.

Columbia a deschis scorul încă din minutul 6, când Cordoba l-a învins într-un duel aerian pe Burcă și a trimis mingea în colțul lung al porții. Avantajul sud-americanilor s-a dublat în minutul 36, când Arias a reușit să finalizeze din interiorul careului.

  • Basarab Panduru

Cu toate acestea, România nu s-a dat bătută și a încercat să revină în joc. În minutul 80, Asprilla a majorat diferența pentru Columbia, dar eforturile tricolorilor au fost răsplătite în finalul partidei.

Ianis Hagi a redus din handicap în minutul 84, iar Florin Tănase a înscris în ultimele momente ale meciului, stabilind scorul final 2-3 în favoarea Columbiei.

Basarab Panduru îl laudă pe Andrei Rațiu

După meci, fostul internațional Basarab Panduru a analizat prestația unor jucători, exprimându-și dezamăgirea față de unele aspecte tactice și individuale.

Despre Andrei Rațiu, Panduru a remarcat că acesta și-a făcut treaba în mod corect, deși erau așteptări mai mari din partea lui: "Nu a jucat rau, ma asteptam să-l facă avion, să nu aibă nicio șansă, ăla mare forma, tu nejucat, mi se pare că și-a făcut treaba, cât a putut și el"

Panduru, foarte dur cu Marius Marin: "Chiar nu văd ce face bine!"

În schimb, Marius Marin a fost criticat pentru prestația sa. Panduru a exprimat dezamăgirea față de contribuția acestuia la efortul ofensiv al echipei și a subliniat lipsa sa de claritate în joc:

"Nu știi de unde să-l iei, crede așa că dacă ne atacă unii și l-ai avea pe el defensiv, parcă ar fi mai bine, dar parcă nu suntem mai bine, pe atac nu ajută deloc, nu prea știu de unde să-l iau, să știi, chiar nu văd ce face bine, ce face bine?" a adăugat Basarab Panduru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!