Ilie Dumitrescu FCSB Ianis Stoica Liga 1 Cupa Romaniei

„Jucători importanți din Liga 1 nu au cifrele lui!” Fotbalistul de la FCSB care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu 

FCSB a reușit să se califice în optimile Cupei României, după 5-3 cu CS Hunedoara, în prelungiri. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 17:54
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 18:17

Două dintre golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Ianis Stoica, tânărul jucător de 18 ani, care impresionează cu prestațiile sale din acest sezon. Trimis titular de Edward Iordănescu, Stoica a deschis scorul în minutul 19, iar în minutul 50 a reușit „dubla”. 

Mijlocașul a fost înlocuit în minutul 69, cu Musi, alt tânăr de perspectivă, care a înscris golul care a dus-o pe FCSB în avantaj, în prelungirile meciului cu CS Hunedoara. 

  • FCSB

Împrumutat de-a lungul timpului la echipe precum Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus sau CSM Slatina, fiul lui Pompiliu Stoica a revenit la FCSB în acest sezon. Ianis a mai înscris două goluri în tricoul roș-albaștrilor, cu UTA Arad și CFR Cluj. 

Ilie Dumitrescu, impresionat de Ianis Stoica 

Tânărul jucător a fost și remarcatul lui Ilie Dumitrescu în meciul cu CS Hunedoara. Fostul fotbalist a dezvăluit însă că îl vede pe Ianis Stoica evoluând pe o altă poziție și i-a comunicat acest lucru și lui Edward Iordănescu. 

„Ianis Stoica e un jucător cu potențial foarte mare. Eu l-am întrebat pe Edi, am avut o discuție cu el și spunea că 9 se simte cel mai bine și asta joacă. De câte ori l-a băgat, a făcut o treabă foarte bună, dar eu consider că ar da un randament foarte bun chiar și mijlocaș de bandă sau inter. Acum nu știu capacitatea lui de efort, Edi lucrează cu el.

E un copil cu potențial, cu personalitate, cu maturitate în joc. S-a văzut imediat, a intrat, a avut personalitate, maturitate și a și marcat, ceea ce este rar. Ne gândim la jucători cu un statut important în Liga 1 și n-au cifrele copilului ăsta.

Eu cred că ar da un randament foarte bun chiar dacă ar fi inter sau mijlocaș stânga sau dreapta. Caută poarta, ia acțiuni individuale, cere foarte bine mingea în profunzime. Este un jucător cu mare potențial. Trebuie să muncească foarte mult și să aibă un progres”, a spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies