Ilie Dumitrescu CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Ilie Dumitrescu a primit semne legate de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: ”Ai văzut mesajul?”

Ilie Dumitrescu a primit semne legate de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: ”Ai văzut mesajul?”

CFR Cluj l-a dat afară pe Marius Șumudică pentru a-i face loc lui Dan Petrescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 10:21
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 10:48

Campioana României a reușit să o învingă pe FCSB cu 4-1, în primul meci de după scandalul iscat la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad, care a culminat cu demiterile lui Marius Șumudică și Marian Copilu.

Ilie Dumitrescu crede că victoria de azi atestă într-adevăr că Dan Petrescu urmează să vină la echipă în zilele viitoare.

"S-a lucrat și tactic și la faze fixe, din informațiile mele, deci CFR a arătat foarte bine. (...) Mă uitam pe final de joc, apropo de diferența atsa de joc, cumau schimbat liniile. Debeljuh, care a fost rezervă în fața lui Alibec, plus Omrani, care poate juca și el număr 9.

Ştii ce s-a văzut în seara asta? Plusul de agresivitate, pressingul de întâmpinare, ceea ce era în trecut la Petrescu. A fost o diferenţă de abordare. Mie mi s-a părut o diferenţă de atitudine în primul rând.

Eu mă refer la jocul fără minge, atitudine. Chiar, la un moment dat, se putea şi al doilea cartonaş. Eee, chestia asta o dă antrenorul. Sau ştii cu cine ai de a face, ştii ce îi place ăluia care a pregătit jocul, care a dat secunzilor să pregătească. Asta am văzut.

De cealaltă parte, are un merit Şumudică, mai ales la bagajul ăsta de puncte. E clar, lucrurile sunt foarte clare. Apropo, sunt câteva lucruri pe care le poţi schimba rapid, astea se pot schimba, atitudine, disciplină concentrare, s-a lucrat la faze fixe. Mi-a confirmat încă o dată Dan Petrescu. Ai văzut mesajul, da?", a spus Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!