Ilie Dumitrescu Manchester City Narcis Raducan Paris Saint-Germain uefa champions league Liga Campionilor

Ilie Dumitrescu și Narcis Răducan și-au ales favoritele pentru câștigarea Champions League! Ce echipe au cele mai mari șanse

Cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi s-a întors!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 10:17
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 10:19

Noul sezon din UEFA Champions League a debutat marți seară, cu numeroase surprize și continuă și miercuri seară. Experții români din fotbal și-au ales deja favoritele pentru câștigarea trofeului și au dat verdictul. 

Ilie Dumitrescu și Narcis Răducan au analizat cum arată echipele care iau startul în Champions League și au dezvăluit care sunt cele care au cele mai mari șanse să ajungă în finala și să o și câștige.

Cei doi au ales aceleași două echipe, Manchester City sau Paris Saint-Germain. Prima este văzută favorită datorită sezonului trecut și parcursului bun pe care l-a avut, în timp ce gruparea franceză e favorizată de transferurile de răsunet pe care le-a făcut în vară. 

„Ei mi-ar plăcea să ia trofeul!” 

Ilie Dumitrescu nu s-a putut decide între City sau PSG și și-a argumentat decizia. 

„După cum s-au mișcat în vara asta la transferuri, PSG arată cel mai bine, dar e prematur să dăm o favorită. E o competiție complexă, cea mai grea de câștigat.

E clar, avem echipe de top, cu tradiție, experiență. Cine se aștepta, de exemplu, ca Chelsea să câștige trofeul în sezonul trecut? Eu am două echipe anul ăsta - City și PSG”, a spus Dumitrescu la Digi Sport. 

De cealaltă parte, Narcis Răducan merge tot pe mâna celor două echipe, însă există alte câteva nume pe care nu le-ar scoate din calcul.

„Tot acolo merg și voturile mele. Și eu mizez pe parizieni pentru că a ajuns acolo Messi și nu numai. Pare o echipă foarte interesantă, să vedem dacă va confirma.

În schimb, îmi place City. Dacă nu câștigă PSG, mi-ar plăcea să ia ei trofeul. În rest, ar mai fi echipe, Bayern, Real, pe care n-aș scoate-o din ecuație. Mai e și Chelsea, Atletico poate”, a spus Răducan pentru sursa citată. 

Modifică setările cookies