Laurentiu Reghecampf CFR Cluj Cupa Romaniei Universitatea Craiova Cupa Romaniei

Reghecampf, încântat după calificarea în optimile Cupei! Ce a declarat antrenorul

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu CFR Cluj din șaisprezecimile Cupei României, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 00:18
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 00:19

Oltenii s-au impus în meciul cu CFR Cluj și au reușit să își ia 'revanșa', după ce campioana României s-a impus în ultima etapă din campionat, de pe teren propriu. Singurul gol al meciului a fost înscris de Lyes Houri, iar la final, Laurențiu Reghecampf s-a arătat încântat de prestația echipei sale, dar și de rezultatul obținut. 

„Cred că, dacă facem o analiză după cele două meciuri, cred că am jucat bine. Și în primul meci am avut anumite ocazii, nu mi-a plăcut atitudinea, mai ales din prima repriză, dar avem calitate, jucători care pot ieși cu ușurință din pressing-ul agresiv al CFR-ului. Sunt mulțumit, ne-am calificat mai departe în Cupă”, a declarat antrenorul. 

„Asta este important pentru mine!”

Întrebat despre decizia de a-l titulariza pe Antoine Conte, care nu a reușit să aibă o prestație solidă, Reghecampf a dezvăluit că are răbdare cu jucătorii care vin după o perioadă de inactivitate. Totodată, tehnicianul a ținut să îl laude și pe Lyes Houri, autorul singurului gol al partidei. 

„Am răbdare cu jucătorii care vin după o perioadă lungă de accidentare și au nevoie de susținere. 

Întotdeauna am spus că, pentru mine, important este lotul. Jucătorii care primesc minute, trebuie să joace foarte bine. El vine după două jocuri foarte bune, mă bucur că a marcat, putea să o facă și în meciurile anterioare, e un jucător de calitate. 

Meciurile cu CFR sunt întotdeauna dificile, nu contează cu ce jucători intră, au o echipă de calitate. Ne gândim la campionat acum”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Modifică setările cookies