Laurentiu Reghecampf Liga 1 Universitatea Craiova Superliga

Laurențiu Reghecampf, mulțumit de evoluția echipei sale în meciul cu Sepsi: „Rezultatul nu ne bucura, jocul da!”

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 1-1, luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a opta a Ligii 1.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 23:23
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:09

Golurile partidei au fost marcate de Boubacar Fofana (17) și Gustavo (32). Oltenii au trecut pe lângă golul doi în minutul 79, când Gustavo a ratat o lovitură de la 11 metri.

La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi, însă a susținut că și-ar dori pe viitor mai multă agresivitate din partea acestora în momentul în care pierd mingea.

„Rezultatul nu ne bucura, jocul da. Ne-am creat foarte multe ocazii.

Nu sunt supărat de ocazii, de atitudine, sunt supărat pentru că ar trebui să fim uneori mult mai agresivi când pierdem mingea. Trebuie să recumperăm mai repede balonul.

Lucrăm să aducem mingile pentru atacanți. Nu pot să fiu supărat pe execuții, se întâmplă pe ultima sută acolo să ratezi. Nu sunt supărat de Gustavo că a ratat penalty. Se mai întâmplă”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului cu Sepsi OSK, la Digi Sport.

Pentru Universitatea Craiova urmează deplasarea de la Cluj, unde o va întâlni pe campioana CFR, luni (20.09.2021), ora 21:00, în etapa a opta a Ligii 1.

Modifică setările cookies