Liga 1

Detalii de ultimă oră ale lui Reghecampf despre accidentarea lui Crețu! Cât lipsește mijlocașul

Alexandru Crețu (29 ani) nu va debuta în tricoul Universității Craiova în meciul cu Sepsi, așa cum se aștepta toată lumea. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 14:16
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 14:17

Mijlocașul dat afară de Gigi Becali de la FCSB, după gafa din meciul cu Rapid, a semnat cu Universitatea Craiova, fiind un fotbalist pe placul lui Laurențiu Reghecampf. Deși oltenii se așteptau ca acesta să debuteze după pauza internaționala, aceștia vor trebui să mai aștepte, după ce jucătorul s-a accidentat. 

La conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, Reghecampf a vorbit despre situația lui Alexandru Crețu și a dezvăluit cât timp va fi indisponibil mijlocașul român. 

  • Alexandru Cretu

„Avem o singură problemă cu Crețu, a intervenit o problemă musculară și probabil va fi indisponibil în următoarele 2-3 săptămâni”, a spus Reghecampf la conferința de presă. 

„A fost mult mai grav decât am crezut!” 
 

Întrebat despre indisponibilitatea jucătorului, dar și despre modul în care acesta s-a accidentat, Reghecampf a ținut să lămurească situația lui, dezvăluind că totul s-a petrecut la o sesiune de pregătire. 

„Sunt mulțumit că a venit Crețu, le mulțumesc celor din conducere că au reușit să îl aducă. La un antrenament a avut o lovitură în mușchi, am crezut că e o simplă lovitură și poate continua antrenamentele, dar a fost mult mai grav și din păcate va lipsi. 

Sper să nu lipsească, sper să intre mult mai repede”, a declarat antrenorul.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies