Laurentiu Reghecampf CFR Cluj Cupa Romaniei Cupa Romaniei

"Principalul obiectiv este câștigarea campionatului". Declarațiile lui Reghecampf înaintea meciului din Cupă, cu CFR 

Laurenţiu Reghecampf a declarat într-o conferinţă de presă că speră ca jucătorii săi să aibă o altă atitudine în meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României, cu CFR Cluj, faţă de cel din campionat, pierdut cu 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 14:43
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 14:49

"E puţin cam greu după ultimul meci, jucăm mâine în Cupă, sper ca băieţii noştri să aibă o altă prezentare, să aibă o altă atitudine. Jucăm acasă, e un meci decisiv pentru a merge mai departe în Cupa României. Am discutat după ultima partidă şi sper ca ei să fi înţeles ceea ce le-am transmis. Sper să aibă o atitudine mai bună şi să reuşim să ne calificăm mai departe, este un obiectiv pentru noi câştigarea Cupei României, ne dorim foarte mult asta şi pentru acest lucru trebuie să ne sacrificăm, să facem tot ceea ce putem ca mâine să câştigăm meciul", a declarat Reghecampf.

Campionatul rămâne principalul obiectiv
 

"Principalul obiectiv este câştigarea campionatului, chiar dacă în momentul de faţă nu arătăm şi nu suntem în partea din faţă a clasamentului. Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că principalul obiectiv al nostru este câştigarea campionatului.

Cupa României este o competiţie foarte dificilă, total aparte de ceea ce se întâmplă în campionat, este un singur meci în care trebuie să te concentrezi foarte mult. Îmi doresc foarte mult ca echipa să facă un meci foarte bun, cred că suntem obligaţi să facem acest lucru pentru fanii noştri, pentru noi, pentru club, pentru că ultima apariţie a noastră în campionat nu a fost ceea ce ar fi trebuit să arate jucătorii noştri.

Campionatul este încă foarte lung, începe play-off-ul, punctele se înjumătăţesc, mai e un drum foarte lung, dar noi trebuie să ne obişnuim să nu mai lăsăm puncte şi să încercăm să ne câştigăm meciurile. Nu mă gândesc că Universitatea Craiova nu va fi în play-off. Cu siguranţă vom fi acolo. Eu nu pot vedea totul negativ după meciul cu CFR", a completat Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a precizat că pentru partida de joi, jucătorii Mihai Bălaşa şi Alexandru Mateiu au fost excluşi din lot.

Partida Universitatea Craiova - CFR Cluj, din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României, se va disputa joi, de la ora 21:30, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova.

Modifică setările cookies