Laurentiu Reghecampf Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

Reghecampf a clarificat relația cu Mihai Rotaru: „Când stai la masă cu cineva și mănânci, înseamnă că ești prieten”

Laurențiu Reghecampf a oferit noi amănunte despre prietenia dintre el și Mihai Rotaru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 14:28
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 14:52

Laurențiu Reghecampf a fost numit de Mihai Rotaru pe banca tehnică a oltenilor, după ce Marinos Ouzounidis a pierdut primul meci cu KF Laci, 0-1, din turul 2 preliminar al Conference League. Cu toate că a făcut minuni în cupele europene când o pregătea pe FCSB, eliminând-o pe Ajax și învingând-o pe Chelsea pe Arena Națională, 1-0, Reghecampf a obținut doar o remiză albă pe „Ion Oblemenco”, 0-0. 

Înainte de duelul cu CFR Cluj din campionat, de luni, 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, tehnicianul Universității Craiova a vorbit despre relația pe care o are cu Mihai Rotaru. Antrenorul a dezvăluit că sunt apropiați și că au trecut de mult de bariera dintre patron și angajat. 

  • Reghecampf a clarificat relația cu Mihai Rotaru: „Când stai la masă cu cineva și mănânci, înseamnă că ești prieten”

Suntem cunoștințe. Mihai Rotaru lucrează de mult timp și are cunoștințe în fotbal, în toate domeniile din fotbal. Eram prieteni de mult timp. Ca prietenie, când stai la masă cu cineva și mănânci, înseamnă că ești prieten”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru playsport

În cele 7 meciuri pe banca Universității Craiova, Reghecampf a câștigat trei meciuri, cu FC Voluntari, 3-0, Gaz Metan, 1-0, și Rapid, 2-1, a înregistrat două remize, cu FK Laci, 0-0, și Sepsi OSK, 1-1, și a pierdut două jocuri, cu FC Botoșani, 1-2, și UTA Arad, 0-1. 

Clasamentul Ligii 1:

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies