Gigi Becali FCSB Superliga Cupa Romaniei Gigi Becali

Gigi Becali i-a decis soarta lui Andrei Vlad

FCSB a învins FC Bihor, scor 2-0, într-un duel din Grupa C a Cupei României.

Eduard Muntean
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 11:45
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 11:51

Vlad a fost integralist în partida dintre FCSB și FC Bihor, încheiată cu triumful elevilor lui Charalambous. Gigi Becali nu a fost impresionat de victorie și a ținut să remarce ce nu i-a convenit în duelul de la Oradea.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Andrei Vlad

Portarul Vlad nu a scăpat nici el de vorbele patronului, care a declarat:

”Vlad a cerut să plece mai demult. El e cuminte, eu i-am zis, dacă vrei să pleci, poți să pleci. Păi ce, eu am nevoie de portari de rezervă? La FCSB este de-ajuns un singur portar, Târnovanu. S-a plâns la mine că vrea să joace, eu i-am spus, trebuie să meriți. Decât să dai pas la adversar, mai bine pleci.”

Gigi Becali știe care este soluția pentru care Vlad să recapete locul de titular: ”Uite, Djokovic a fost astăzi cel mai bun de pe teren. Ai văzut ce înseamnă ambiția? Nu să vii la mine să mă întrebi <<Pot să joc?>>. Lasă plânsul că vrei să joci și ambiționează-te.” a concluzionat patronul FCSB

FC Bihor - FCSB 0-2

David Miculescu a deschis scorul în minutul 26, după ce a reușit să șuteze din întoarcere de lângă patru jucători ai Bihorului. În repriza secundă, Siyabonga Ngezana s-a înălțat deasupra defensivei adverse și a majorat diferența în minutul 69.

Roș-albaștrii încep, astfel, cu dreptul campania din Cupa României. Pentru echipa pregătită de Elias Charalambous urmează meciul cu 'U' Cluj din campionat (luni, 2 octombrie, ora 21:00).

Echipele de start

FC Bihor: Pînzariu - Paublusztig, Sg. Jurj, Ioviță, Sorian, Farcaș, Gunie, Ban, Bactăr, Jurj, Vasile

FCSB: Vlad - Crețu, Ngezana, Haruț, Ganea - Djokovic, Lixandru, Gogescu - Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!