FC Bihor - FCSB Cupa Romaniei Elias Charalambous Cupa Romaniei Elias Charalambous

Reacția lui Elias Charalambous, după FC Bihor - FCSB

FC Bihor - FCSB s-a încheiat 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:05
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:11

Cele două cluburi s-au înfruntat miercuri seară de la ora 21:00, în prima etapă a grupelor Cupei României, la Oradea, pe stadionul „Iuliu Bodola”, din județul Bihor. Arena

Reacția lui Elias Charalambous, după FC Bihor - FCSB

Elias Charalambous a vorbit după meci și și-a felicitat jucătorii. De asemenea, antrenorul principal al grupării roș-albastre a subliniat că nu se aștepta la atmosfera din tribune și că se bucură, pentru că în România lumea iubește fotbalul și vine pe stadion.

„Vreau să-mi felicit jucătorii. Sunt fericit că jucătorii au luat în serios acest meci. Mă bucur că am avut o astfel de atmosferă la meci. Întotdeauna spun că aici în România e o atmosferă specială. Lumea iubește fotbalul. Noi suntem obișnuiți să jucăm cu 10.000 de oameni în tribune. Personal, nu mă așteptam la o asemenea atmosferă. A fost foarte frumos.

Bineînțeles că e importantă pentru noi cupa. Dar luăm totul pas cu pas. Creăm o mentalitate puternică la echipă”, a spus Elias Charalambous după meci.

FC Bihor - FCSB 0-2

David Miculescu a deschis scorul în minutul 26, după ce a reușit să șuteze din întoarcere de lângă patru jucători ai Bihorului. În repriza secundă, Siyabonga Ngezana s-a înălțat deasupra defensivei adverse și a majorat diferența în minutul 69.

Roș-albaștrii încep, astfel, cu dreptul campania din Cupa României. Pentru echipa pregătită de Elias Charalambous urmează meciul cu 'U' Cluj din campionat (luni, 2 octombrie, ora 21:00).


Echipele de start

  • FC Bihor: Pînzariu - Paublusztig, Sg. Jurj, Ioviță, Sorian, Farcaș, Gunie, Ban, Bactăr, Jurj, Vasile
  • FCSB: Vlad - Crețu, Ngezana, Haruț, Ganea - Djokovic, Lixandru, Gogescu - Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!