FCSB Gigi Becali Superliga Vlad Chiriches Fotbal intern Gigi Becali

"Vă pare rău că l-ați luat pe Vlad Chiricheș?" Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri

Vlad Chiricheș se află la FCSB din iulie 2023.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:16
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:15

Cotat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, fundașul central a revenit la gruparea roș-albastră după 10 ani. FCSB îl vindea în 2013 la Tottenham Hotspur pentru 9.5 milioane de euro.

"Vă pare rău că l-ați luat pe Vlad Chiricheș?" Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri

Doar patru meciuri în campionat și trei partide în tururile preliminare Conference League a bifat Vlad Chiricheș în acest sezon pentru FCSB, până să se accidenteze.

Iar Gigi Becali, patronul vicecampioanei, a fost întrebat în direct la TV dacă îi pare rău că l-a adus pe Vlad Chiricheș la echipă. Latifundiarul din Pipera a precizat regretă suma, nu și fotbalistul adus.

„(n.r. - Vă pare rău că l-ați luat pe Chiricheș?) Îmi pare rău pentru bani, că sunt foarte mulți bani. Eu sunt vinovatul. L-am vrut foarte mult. Dar totuși îmi pare rău că nu a vrut pe doi ani. Poate ne înțelegem. Să dea Dumnezeu să-și revină, să nu se mai accidenteze și să ne ajute.

Dar foarte mulți bani. Are 40 de mii salariu. Mulți bani. De bani, îmi pare rău. Că l-am luat pe Chiricheș, nu îmi pare rău. Stai să vedem, poate își revine și nu se mai accidentează. Și poate ne ajută. Poate ne ajută în Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali la televiziunea PrimaSport.

FC Bihor - FCSB 0-2

David Miculescu a deschis scorul în minutul 26, după ce a reușit să șuteze din întoarcere de lângă patru jucători ai Bihorului. În repriza secundă, Siyabonga Ngezana s-a înălțat deasupra defensivei adverse și a majorat diferența în minutul 69.

Roș-albaștrii încep, astfel, cu dreptul campania din Cupa României. Pentru echipa pregătită de Elias Charalambous urmează meciul cu 'U' Cluj din campionat (luni, 2 octombrie, ora 21:00).


Echipele de start

  • FC Bihor: Pînzariu - Paublusztig, Sg. Jurj, Ioviță, Sorian, Farcaș, Gunie, Ban, Bactăr, Jurj, Vasile
  • FCSB: Vlad - Crețu, Ngezana, Haruț, Ganea - Djokovic, Lixandru, Gogescu - Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!