Marius Lacatus FC Bihor FCSB Cupa Romaniei

Marius Lăcătuș, surprins după FC Bihor - FCSB: "Eu am remarcat asta și în prima, și în a doua repriză"

Marius Lăcătuș, fostul mare jucător al Stelei, a analizat victoria obținută de FCSB la Oradea, contra lui FC Bihor, scor 2-0, în grupele Cupei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:09
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:07

Marius Lăcătuș, surprins după FC Bihor - FCSB

Cu o echipă formată din jucători care au evoluat mai puțin pe parcursul acestui sezon, FCSB a obținut victoria fără emoții, grație golurilor marcate de David Miculescu (26) și Siyabonga Ngezana (26).

Totuși, jocul celor de la FCSB nu l-a convins pe Marius Lăcătuș, care a remarcat că vicecampioana a preferat să mențină un ritm destul de scăzut. Fostul mare fotbalist al Stelei spune că a rămas surprins de jocul gazdelor, care nu au practicat un fotbal agresiv și chiar au încercat să pună probleme la poarta lui Andrei Vlad.

"În ceea ce privește modul de abordare, ritmul de joc, lucrurile au rămas la fel ca în prima repriză. În a doua repriză și-au făcut apariția în echipă jucătorii care de regulă sunt titular. Situații mai multe de a marca nu am văzut. 

Ce am remarcat eu în prima și a doua repriză, este faptul că, chiar dacă este o echipă de Liga 3, Oradea a încercat să pună probleme. Spre surprinderea mea, nu a fost echipa care să zici că vine din Liga 3, joacă acasă și să joace un fotbal mai agresiv, iar dacă sunt valoric sub ei să fie la agresivitate la același nivel", a spus Marius Lăcătuș, la Digisport.

Clasamentul în grupa C din Cupa României după prima etapă

  • 1. Oțelul Galați - 3p
  • 2. FCSB - 3p
  • 3. FC U Craiova - 1p
  • 4. Dinamo - 1p
  • 5. FC Bihor - 0p
  • 6. SCM Zalău - 0p

Programul lui FCSB în Cupa României

  • Oțelul Galați - FCSB (în jurul datei de 1 noiembrie)
  • FC U Craiova - FCSB (în jurul datei de 6 decembrie)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!