Marti 03 Iulie 2018, 12:33

Germania i-a decis soarta lui Joachim Low dupa eliminarea RUSINOASA de la Mondial! Anuntul facut

Bild a anuntat decizia in ceea ce priveste soarta echipei nationale!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Campioana Mondiala din 2014, Germania, a fost eliminata intr-un mod rusinos de la turneul final din Rusia inca din faza grupelor - Germania a pierdut 2-0 in ultima etapa cu Coreea de Sud si a terminat pe ultimul loc in grupa! In urma acestei eliminari, soarta selectionerului Joachim Low a fost in dubiu pana acum.

Conform Bild, Joachim Low va continua ca selectioner al Germaniei! Avand contract pana in 2022, Low le-a transmis inca din luna mai celor de la Federatia de Fotbal din Germania ca va continua indiferent de rezultatele obtinute la turneul final.

Presedintele Federatiei, Reinhard Grindel, si-a exprimat public sprijinul pentru Joachim Low iar acesta a decis sa ramana. Daca dupa turneul final din 2014 Low a luat vacanta cateva saptamani, acum Low a inceput deja treaba. Obiectivul: castigarea Euro 2020!Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor