Cristiano Ronaldo Cupa Mondiala 2014 CM 2014

PERICOL pentru CR7 la Cupa Mondiala! Risca aceeasi accidentare care l-a distrus pe brazilianul Ronaldo! Anuntul facut de Marca:

Cristiano Ronaldo va putea sa joace la Cupa Mondiala, insa starul portughez se afla in mare risc de o accidentare grava, scrie astazi Marca. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 10:28
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2014, 10:28

Portughezul a facut eforturi mari ca sa joace in acest final de sezon, in care Real Madrid a castigat Cupa Spaniei si Champions League.

Ronaldo a mers la nationala imediat, fara zile de repaus, desi are nevoie de o perioada de pauza. Marca a aflat ca CR7 risca sa ajunga in aceeasi situatie cu brazilianul Ronaldo, care a suferit mult in cariera sa din cauza unei rupturi de tendon.

Cristiano Ronaldo a efectuat duminica o rezonanta care a aratat ca recuperarea nu este 100%. Dar tendonul este puternic si dificil de rupt. Totusi, daca acest lucru se va intampla, cariera lui Ronaldo nu va mai fi niciodata la fel.

"Problema lui este ca are nevoie de pauza si odihna, acest lucru nu este posibil in acest moment", au declarat surse din cadrul lotului Portugaliei pentru Marca.

"Nu o sa ii punem in pericol sanatatea", a declarat selectionerul Paulo Bento. Ronaldo n-a jucat in amicalul cu Grecia si risca sa nu prinda primele meciuri ale turneului din Brazilia.

Dar Cristiano Ronaldo vrea totul si va forta cu orice risc pentru a fi pe teren cu Portugalia la Cupa Mondiala, anunta Marca.

"Cu siguranta Ronaldo nu va rata niciun meci important pentru nationala tarii sale. Dar cu ce pret?", incheie Marca articolul de azi. 

Modifică setările cookies