Razboiul dintre Messi si Cristiano Ronaldo a provocat un DIVORT! Ce s-a intamplat dupa un meci de la Mondial

Razboiul dintre Messi si Cristiano Ronaldo a provocat un DIVORT! Ce s-a intamplat dupa un meci de la Mondial

Un cuplu din Rusia a divortat din cauza unei dezbateri intre cei doi.

Un barbat din Rusia i-a cerut divortul sotiei dupa o cearta intre cei doi legata de fotbal! Cei doi s-au contrazis in ceea ce priveste care este jucatorul mai bun dintre Cristiano Ronaldo si Leo Messi iar lucrurile au degenerat.

Conform ARgumento I Fakti, Arsen si Lyudmila s-au certat dupa victoria Argentinei cu Nigeria iar barbatul a decis sa plece de acasa dupa ce sotia lui a continuat sa insiste ca Ronaldo este mai bun decat Messi. A doua zi el a cerut divortul la judecatoria din orasul Chelyabinsk.

"De la inceputul Mondialului ea tot l-a luat peste picior pe Messi si a spus ca nu a fost in stare nici sa inscrie din penalty cu Islanda. Nu m-am putut abtine si i-am spus ce cred despre Ronaldo, despre nationala Portugaliei si despre echipa pe care o sustine.

Apoi mi-am luat lucrurile si am plecat definitiv" a povestit Arsen pentru ziarul din Rusia. Cei doi se cunoscusera intr-un bar in timp ce se uitau la Cupa Mondiala din 2002.

Sursa foto: Bleacher Report

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bolnavii de Covid-19 fug din spitale după decizia CCR, deși medicii se roagă de ei să rămână. ”Călcăm pe un teren nesigur”
BRAT