"Nu v-am zis ca o sa fiu la Mondial?! Preiau eu de aici". Aparitie geniala a lui Ibrahimovic la Moscova. Care sunt favoritele sale la Mondial

Zlatan Ibrahimovic n-a fost convocat de selectionerul Suediei pentru turneul final, dar a mers si el la Moscova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iunie 2018, 11:51
Data actualizarii: Joi 14 Iunie 2018, 12:01

Ibrahimovic nu a mers cu nationala Suediei in Rusia, insa a prins in cele din urma un ultim tren. Starul ajuns la LA Galaxy a ajuns la turneul final ca parte a delegatiei VISA, el promovand compania americana.

Ibra s-a tinut de glume la Moscova, spunandu-le rusilor ca vor castiga titlul mondial doar pentru ca el este acolo.

Ulterior, el s-a razgandit si a spus ca Germania este probabil marea favorita, dar si ca e convins ca Brazilia va dori sa faca uitata umilinta de la CM 2014.

"Preiau eu de aici",
a spus el la aterizare.

"Rusia o sa castige. De ce? Pentru ca sunt eu aici! Am promis ca o sa fiu la Mondial. Sunt aici!

Trebuie sa gasim un loc in Moscova ca sa punem statuia mea", a mai spus Ibrahimovic.

"Cred ca Suedia are mai putina presiune cand nu sunt eu. Cand sunt eu, toata lumea stie ca trebuie sa castigam.

Germania este o masinarie, ei intotdeauna fac treaba buna. Au 22 de jucatori fantastici! Germania nu are un star, toata echipa este vedeta. Cred ca toate celelalte echipe trebuie sa fie atente la Germania.

Orice se poate intampla la Mondial. Chiar si echipele mai micute, care nu sunt favorite, pot realiza lucruri memorabile. Important este sa ne bucuram de acest fotbal frumos.

Sunt multe nationale puternice la Mondial. Eu am sentimentul ca Brazilia va face lucruri mari, mai ales dupa ce s-a intamplat la ultimul Mondial pentru ei.

Un Campionat Mondial e cel mai bun lucru care i se poate intampla unui fotbalist. Este ceva memorabil. Le transmit jucatorilor sa se bucure de aceste momente", a mai spus Ibrahimovic.

Modifică setările cookies