Cel mai tare GEST de la Mondial! Primul jucator care ii cere arbitrului sa NU II DEA PENALTY! VIDEO

Romero Lukaku Belgia Campionatul Mondial CM 2018 Cupa Mondiala 2018 Cupa Mondiala 2018 Cel mai tare GEST de la Mondial! Primul jucator care ii cere arbitrului sa NU II DEA PENALTY! VIDEO
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iunie 2018, 11:40
Data actualizarii: Duminica 24 Iunie 2018, 11:41

VAR a bulversat Cupa Mondiala, cu o multime de penalty-uri acordate. 

Arbitrii au acordat penalty-uri in jumatate din partidele de la Cupa Mondiala, insa exista un jucator care nu a vrut sa primeasca 11 metri din partea arbitrului.

Romero Lukaku lupta pentru titlul de golgheter cu Cristiano Ronaldo, insa atacantul belgian vrea sa se impuna doar prin metode corecte.

Lukaku a fost lansat de Kevin De Bruyne in careu in minutul 27, a preluat lung si a incercat sa dribleze portarul advers, insa s-a impiedicat si a cazut pe gazon.

In loc sa ceara penalty, asa cum ar fi procedat majoritatea jucatorilor, Lukaku a tinut sa-i sublinieze arbitrului ca nu a fost penalty. Neymar, de exemplu, a cazut usor in duel cu un adversar in partida cu Coasta Rica si a primit penalty, insa VAR a schimbat decizia. 

Lukaku a reusit oricum sa inscrie de doua ori in poarta Tunisiei si sa-l egaleze pe Cristiano Ronaldo in topul marcatorilor de la Cupa Mondiala, cu 4 reusite in doua partide. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!