Situatie UNICA in istoria Campionatului Mondial: 3 echipe pot fi la egalitate perfecta! Cum pot fi Germania, Mexic si Suedia departajate prin tragere la sorti

Germania Cupa Mondiala 2018 Mexic Suedia Cupa Mondiala 2018 Situatie UNICA in istoria Campionatului Mondial: 3 echipe pot fi la egalitate perfecta! Cum pot fi Germania, Mexic si Suedia departajate prin tragere la sorti
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Iunie 2018, 22:57
Data actualizarii: Sambata 23 Iunie 2018, 23:11

Grupa F de la Cupa Mondiala din 2018 poate oferi cea mai nebuna situatie posibila!

Mexic a fost la un pas sa sarbatoreasca deja calificarea in optimi, insa victoria Germaniei complica situatia si creeaza posibilitatea unei situatii fara precedent in istoria Cupei Mondiale! Trei echipe pot fi la egalitate perfecta la finalul grupei!

Mexic are 6 puncte dupa primele 2 etape si o va intalni in ultima etapa pe Suedia, cea care are 3 puncte, la fel ca Germania. Mexic are golaveraj 3-1, Suedia are golaveraj 2-2, la fel ca Germania. Astfel, se poate ajunge ca toate cele 3 nationale sa aiba 6 puncte la finalul grupei si golaveraj 4-3! Asta in cazul in care Suedia castiga cu 2-1 cu Mexic si Germania castiga tot cu 2-1 cu Coreea!

In aceasta situatie, departajarea ar putea fi facuta dupa clasamentul fair-play - Mexic are 2 cartonase galbene primite in primele 2 etape, Suedia 3, in timp ce Germania are 3 cartonase galbene primite plus rosul primit de Boateng ceea ce inseamna ca Germania are echivalentul a 5 galbene! Daca si la acest capitol ar fi egalitate perfecta, singurul mod prin care ar putea fi stabilite cele 2 echipe calificate in optimi este tragerea la sorti!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!