VIDEO EXCLUSIV „Dacă nu are impact la CFR, cum putea să vină la echipa națională?” Dan Petrescu, taxat după eșecul din Cehia 

CFR Cluj a debutat în grupele Conference League cu o înfrângere, 0-1 cu FK Jablonec. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:01
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:46

CFR Cluj l-a demis pe Marius Șumudică după eliminarea din playoff-ul Europa League contra Stelei Roșii Belgrad, 6-1 la general. Nemulțumit de meciurile din cupele europene, Neluțu Varga l-a readus pe banca tehnică pe Dan Petrescu. Însă antrenorul are un început șubred în al treilea mandat în Gruia, pierzând primele două meciuri, cu FC Botoșani și FK Jablonec, cu același scor, 0-1.

Aurel Țicleanu a semnalat o problemă de management în cadrul clujenilor, argumentând că demiterile din ultimii ani ale antrenorilor nu sunt justificate. De asemenea, angajatul Federației Române de Fotbal l-a taxat și pe Dan Petrescu pentru declarațiile făcute după înfrângerea din Cehia.  

Țicleanu: „De ce a fost schimbat Dan Petrescu, dacă acum vine pe post de salvator?”

Este un conflict artificial creat. E o problemă de management, nu de antrenorat. Prima intrebare ar fi de ce a fost schimbat Dan Petrescu în trecut, dacă acum vine pe post de salvator. 

După aceea, nu înțeleg de ce ai nevoie să schimbi antrenorul când ești pe primul loc și ai șase victorii la rând. Apropo de clauzele de reziliere, pe Dan Petrescu îl dai afară, pe Edi Iordănescu îl dai afară, pe Șumudică îl dai afară, sunt niște compensații. Până la urmă nu joacă nici Șumudică, nici Dan Petrescu. 

Impactul lui Dan Petrescu la o echipă pe care a antrenat-o? 80-90% sunt jucătorii pe care el i-a adus. Dacă nu are impact la CFR, cum putea să vină la echipa națională? Există o discrepanță între posibilitățile echipei și pretențiile patronului și ale suporterilor”, a declarat Aurel Țicleanu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!