VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, gata să reconstruiască CFR-ul: ”Din iarnă se vor schimba anumite lucruri”

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj, după ce conducerea l-a demis pe Marius Șumudică. ”Bursucul” are în plan să reconstruiască lotul ardelenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 15:10
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 15:12

Conducerea CFR-ului avea alte așteptări cu privire la parcursul european din acest an, astfel că Neluțu Varga a decis să-l îndepărteze pe antrenorul Șumudică și pe președintele Marian Copilu. Pe banca tehnică a revenit Dan Petrescu. Acesta a debutat deja în noul ”mandat” la CFR, cu o înfrângere, 0-1 cu FC Botoșani.

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României, a anunțat că vor exista schimbări în lotul ardelenilor în pauza de iarnă. 

„Dan Petrescu este un antrenor bun în momentul în care are timp să facă o pregătire cu această echipă, să creeze o echipă pe modelul pe care și-l dorește. Ceea ce nu s-a întâmplat, vara asta nu a avut timp să facă asta.

Nu a avut timp să aducă jucătorii pe care îi dorește în lot. Cu siguranță, din iarnă se vor schimba anumite lucruri, vor fi aduși anumiți jucători și lucrurile vor arăta mult mai bine”, a spus Mara, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Petrescu și Mara regretă plecarea lui Vinicius de la CFR Cluj. Unul dintre ”pilonii” importanți ai clujenilor în ultimele patru sezoane joacă acum pentru FCSB.

„Este un jucător pe care îl regretăm foarte mult. Un jucător care și-a pus amprenta pe ultimele campioante câștigate de CFR. Un jucător extrem de important, consider că va fi extrem de important și extrem de mult. O pierdere importantă pentru clubul nostru, ne-am fi dorit să-l regăsim aici când ne-am întors”, a mai spus Mara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!