Dan Petrescu CFR Cluj jablonec - cfr cluj Conference League

”E clar, avantajul e la ei”. Dan Petrescu îi vede pe cehi favoriți înainte de Jablonec - CFR Cluj

Dan Petrescu a prefațat meciul cu Jablonec din grupele Conference League. Partida va avea loc mâine, de la ora 22:00, în direct pe PRO X.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 21:18
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 21:23

Antrenorul celor de la CFR Cluj a debutat ”cu stângul” în noul mandat pe banca echipei ardelene, cu o înfrângere la Botoșani, și se concentrează acum pe primul meci din grupele Conference League. ”Bursucul” crede că cehii sunt favoriți înainte de duelul cu campioana României.

"Am văzut aproape toate meciurile din acest sezon ale celor de la Jablonec. N-am avut timp să le văd chiar pe toate, au fost foarte puține zile. Știu că au o echipă foarte bine organizată, un antrenor cu experiență, din 2018 la echipă. Mai rar găsești acum în fotbal să ai un antrenor 3 ani jumate.

Dan Petrescu îi vede pe cehi favoriți: ”E clar, avantajul e la ei”

 

Au jucători de echipă națională a Cehiei, sunt cinci jucători care au evoluat. Au un jucător în naționala Slovaciei, au jucători buni pe toate posturile. N-am descoperit prea multe puncte slabe. Locul 3 în Cehia e un rezultat mare, cred că campionatul Cehiei e mult peste cel din România. Și echipa națională a Cehiei e mult peste naționala României. Chiar dacă joacă campioana României cu locul 3 din Cehia, cred că avantajul e mai mult la ei. La ultimul meci, ei au câștigat, sunt cu moralul bun, iar noi am pierdut și sunt multe probleme de lot.

Jucăm în deplasare și important e să scoatem un rezultat pozitiv. E clar că ne dorim să câștigăm, dar dacă ar fi un egal nu ne-am supăra. Nu vom intra pe teren să ne gândim la egal. Eu sunt convins 100% că jucătorii vor da totul. Asta nu e tot timpul de ajuns.

Depinde în ce fel se simt ei fizic, iar la problemele care au fost la echipă și sunt în continuare, nu știu cine va rezista 90 de minute la intensitatea pe care o au cei de la Jablonec. Au fost multe meciuri până acum pentru echipă și se simte acest lucru. D-aia și lotul mereu suferă accidentări. Din punctul acesta de vedere, Jablonec n-are nicio problemă, niciun accidentat. E clar, avantajul e la ei", a spus Dan Petrescu.

Modifică setările cookies