argentina - arabia saudita Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 herve renard Lionel Messi CM 2022

FOTO Selecționerul Arabiei Saudite nu a mai rezistat și s-a amuzat pe seama lui Lionel Messi. Imaginea s-a viralizat instant

Arabia Saudită a produs prima mare surpriză de la Campionatul Mondial din Qatar, după victoria reuşită în faţa dublei campioane mondiale Argentina, scor 2-1, în grupa C a competiţiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:45
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:59

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punând capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere. Argentina mai avea nevoie de un meci fără eşec pentru a egala recordul deţinut de Italia (37).

Selecţionata ''Albiceleste'' a deschis scorul prin Lionel Messi (minutul 10 - penalty), dar ''şoimii verzi'' au dat lovitura în debutul reprizei secunde, când au punctat prin Saleh Alshehri (minutul 48) şi Salem Aldawsari (minutul 53), la interval de doar câteva minute.

Herve Renard, reacție ironică la adresa lui Lionel Messi

La scurt timp după încheierea meciului, selecționerului Arabiei Saudite a redistribuit pe contul de Instagram mai multe imagini-meme după celebra imagine cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, făcând referire la faptul că echipa sa a reușit să fie din punct de vedere tactic, peste naționala Argentinei.

"Tactic noi nu am jucat bine în prima repriză, dar presiunea pe fundaşii centrali şi pe Leandro Paredes nu a fost suficientă. În primul minut portarul nostru a avut deja o paradă şi apoi a salvat la mai multe faze de gol. M-am gândit că dacă vor mai înscrie, meciul va fi decis şi de aceea nu eram fericit la pauză. Nu putem juca aşa cum am făcut în prima repriză. Suntem mulţumiţi, dar mai avem două meciuri", a adăugat el.

Mai avem două meciuri sau poate mai multe. În fotbal se poate întâmpla orice. Motivaţia poate lipsi în primul joc. Este ceva ce oamenii nu înţeleg. Messi joacă împotriva Arabiei Saudite... lipsa de motivaţie este normală. A fost un succes şi o zi istorică pentru ţară, dar au rămas meciuri", a a afirmat tehnicianul francez.

Modifică setările cookies