Yasser Al-Shahrani Arabia Saudita argentina - arabia saudita CM 2022

FOTO ȘI VIDEO Cum arată acum fundașul arab făcut KO de propriul coleg! Diagnosticat cu fractură de maxilar, a transmis un mesaj emoționant

Arabia Saudită a produs prima mare surpriză din grupele Cupei Mondiale. A câștigat cu 2-1 meciul cu Argentina, dar unul dintre jucători s-a accidentat grav. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 17:07
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 17:19

Partida putea fi marcată de o tragedie în final, după o accidentare horror, care s-a petrecut în prelungiri. În al cincilea minut al prelungirilor, portarul Al Owais l-a izbit din săritură cu genunchiul în față pe coechipierul său, fundașul Al Shahrani, care a căzut inert pe gazon. 

Al-Shahrani, mesaj emoționant de pe patul de spital

Presa arabă a scris că fundașul a fost diagnosticat cu fractură de maxilar. În plus, acesta are și câteva oase rupte la nivelul feței, astfel că va sta departe de gazon pentru o perioadă destul de lungă.

De pe patul de spital, Al Shahrani a transmis un mesaj emoționant către susținătorii săi și fanii Arabiei Saudite.

”Pacea să fie asupra voastră. Am vrut să vă asigur că sunt bine. Rugați-vă pentru mine! Felicitări fanilor saudiți pentru victorie. O meritați! Dumnezeu îmi va ușura situația zilele următoare. Vă mulțumesc”, a transmis Al-Shahrani.

Conform samanews.ps, prințul Mohammed bin Salman s-a implicat și a trimis un avion privat pentru ca jucătorul să fie transportat de urgență în Germania, unde urmează a fi operat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!