VIDEO Se confirmă transferul lui Lewandowski?! Agentul jucătorului, filmat pe ascuns într-un magazin oficial al Barcelonei! Ce a cumpărat 

Robert Lewandowski Barcelona Pini Zahavi Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 11:14
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 11:16

Robert Lewandowski (33 ani) ar putea pleca de la Bayern Munchen în această vară. 

Atacantul polonez nu a semnat o nouă înțelegere cu campioana Germaniei și le-ar fi transmis oficialilor clubului că își dorește să plece, iar destinația aleasă de el ar fi chiar Barcelona. În ultimele săptămâni au apărut mai multe zvonuri legate de transfer, iar publicațiile internaționale au anunțat că mutarea e ca și făcută. 

Mai mult, la ultimul meci din acest sezon al lui Bayern Munchen, Lewandowski a declarat că nu se știe dacă din sezonul următor va mai îmbrăca tricoul grupării bavareze. 

Agentul lui Lewandowski, filmat pe ascuns într-un magazin oficial al Barcelonei 

Presa iberică analizează atent evoluția 'cazului Lewandowski', iar recent, agentul fotbalistului, Pini Zahavi, a fost filmat în magazinul oficial al Barcelonei. Jurnalistul Gerard Romero a publicat pe contul de Twitter un clip și a oferit detalii legate de vizita impresarului în magazinul oficial al catalanilor. 

„Agentul lui Lewandowski a cumpărat în această după-amiaza 10 tricouri de la magazinul oficial al Barcelonei din Paseo de Garcia cu numele jucătorului inscripționat”, informează jurnalistul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!