"Pleacă Lewandowski de la Bayern?" Thomas Muller a răspuns fără să clipească 

Germania Campioana a 9-a oara la rand! Bayern a spulberat-o pe Gladbach: 6-0! Lewandowski nu poate fi oprit: a dat 3 goluri si e la un pas de recordul lui Gerd Muller
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 20:19
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 20:25

Bayern Munchen poate rămâne fără cel mai important jucător al echipei.

Atacantul polonez Robert Lewandowski mai are contract cu gruparea bavareză până la finele sezonului următor, iar acesta a anunțat deja că nu își va prelungi actualul contract, urmând să părăsească echipa la finalul următorului sezon.

Bayern și Lewandowski vor continua pe drumuri separate

Totuși, se speculează că atacantul care a scris istorie în Germania ar putea pleca încă din această vară, deoarece cei de la Bayern își doresc să obțină o sumă de bani în schimbul lui, mai exact 60 de milioane de euro.

  • Campioana a 9-a oara la rand! Bayern a spulberat-o pe Gladbach: 6-0! Lewandowski nu poate fi oprit: a dat 3 goluri si e la un pas de recordul lui Gerd Muller

Thomas Muller susține că tot vestiarul își dorește ca polonezul să rămână pe Alianz Arena.

În același timp, el este convins că Lewandowski va pleca, deoarece cunoaște ”cum se fac afacerile” și o astfel de mutare ar fi extrem de benfică pentru trezoreria clubului.

"Deja s-a vorbit mult despre contract și despre acele lucruri și nu mai este nimic de adăugat. El are contract până în 2023 și șefii lui Bayern au problema în mâinile lor. Cu toții ne dorim ca el să rămână, dar de asemenea, toți știm cum se fac afacerile.

Lewi este un mare profesionist și își respectă înțelegerile până în ultimul minut. Jucătorii vor întotdeauna să facă performanță pe teren, indiferent de ce se întâmplă, iar el a făcut asta. Este un jucător excepțional și acest lucru este mai mult decât evident prin ceea ce a dat clubului", a declarat Thomas Muller, citat de publicația catalană Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!