Gerardo Martino a explicat situația lui Lionel Messi: "Știam că este un risc"

Lionel Messi Argentina Gerardo Martino Inter Miami Tata Martino Campionate externe Lionel Messi
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 18:45
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 19:07

Așa cum era anticipat de fani, Lionel Messi s-a întors triumfător pe teren după aproape trei săptămâni de pauză din cauza unei accidentări musculare persistente.

Revenirea lui "La Pulga" a fost spectaculoasă, reușind să marcheze imediat după ce a intrat pe teren în partida de sâmbătă din MLS împotriva lui Colorado Rapids (2-2).

Contribuția fulminantă a lui Messi nu a trecut neobservată de antrenorul său, Gerardo "Tata" Martino care a lăsat să se înțeleagă că superstarul argentinian va fi o parte esențială a primului unsprezece în meciul crucial din returul sferturilor de finală din Liga Campionilor Concacaf împotriva lui Monterrey.

  • Lionel Messi joacă la Inter Miami/sursa foto: Getty

Prognosticul inițial al lui Martino, după întâlnirea din prima manșă, indicase că Messi s-ar putea să nu fie suficient de pregătit pentru a juca în meciul important împotriva echipei mexicane.

Se va întoarce Messi? Tata Martino a răspuns concret

Cu toate acestea, puțini au luat în considerare evaluarea prudentă a lui Martino, în special dată fiind magnitudinea meciului și nevoia urgentă a lui Inter Miami de figura lor emblematică, mai ales după un rezultat mai puțin decât ideal în prima manșă, unde au pierdut cu 2-1 acasă.

"Messi va începe pe teren" 

"Messi va intra pe teren la BBVA Stadium"

"Ideea ar fi(n.r- să joace), dar înțelegem cerințele meciului următor.

"Leo este sursa de înspirație în coechipieri, în oameni. Cel mai important este că se simte confortabil, bine, liber. Știam că este un risc pentru el să joace primul joc cu Monterrey”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!