Mihai Stoica îi taie elanul lui Gigi Becali în privința transferurilor: "Nu intră în discuție!"

Mihai Stoica Alexandru Mitrita FCSB Gigi Becali Philip Otele Superliga Mihai Stoica / Foto: Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 21:35
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 21:36

Mihai Stoica a comentat lista de transferuri anunțată de Gigi Becali pentru perioadă de mercato din vară, în cazul în care FCSB va câștiga campionatul.

După victoria contra Universității Craiova în urma căreia FCSB s-a desprins la 10 puncte de următoarele clasate, Gigi Becali a anunțat că pe lista sa de transferuri se află Louis Munteanu (Fiorentina, împrumutat la Farul), Denis Alibec (Muaither), Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova) și Philip Otele (CFR Cluj).

Mihai Stoica, despre transferurile dorite de Gigi Becali la FCSB: "Mitriță și Otele nu cred că intră în discuție"

Mihai Stoica este de părere că Mitriță și Otele sunt variante mai degrabă fanteziste și nu pot fi luate în calcul de FCSB, nici măcar dacă va câștiga titlul.

"Mitriță nu cred că intră în discuție. Nici Otele nu cred că intră în discuție. CFR Cluj a cerut 6 milioane", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

În ceea ce privește plecarea lui Florinel Coman de la FCSB, managerul general al clubului a spus: "Coman stă până când se înțelege cu un club care plătește clauza. Toți jucătorii vor să plece la mai bine. Oricine vrea să plece la mai bine".

Gigi Becali: "Nu știu dacă pot să-l iau pe Mitriță"

În ceea ce privește pe Mitriță și Otele, Becali a recunoscut că îi va fi foarte greu să realizeze aceste mutări.

"Eu am spus despre jucătorii care sunt valoroși, dar nu știu dacă pot să-i iau eu pe ăia. De exemplu, pe Mitriță și pe Otele pot să-i iau?! Dacă Varga face preț preferențial, vorbesc cu el și văd", a mai spus Gigi Becali.

După ce Gigi Becali a anunțat că și l-ar dori pe Philip Otele, Neluțu Varga a dat replica. Finanțatorul de la CFR Cluj a anunțat că este gata să-l vândă pe golgheterul nigerian pentru 6 milioane de euro, sumă care pare imposibilă pentru orice club din România (DETALII AICI).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!