VIDEO Lionel Messi a fost acuzat că se menajează pentru Copa America, iar antrenorul de la Inter Miami a reacționat imediat 

Lionel Messi Atlanta United Gerardo Martino Inter Miami Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 17:04
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 17:11

Inter Miami a fost învinsă de Atlanta United cu scorul de 3-1, pe teren propriu, într-un meci din MLS, în ciuda faptului că Lionel Messi a revenit cu gol la echipa din Florida.

Starul argentinian a înscris în minutul 62 al 11-lea gol în acest sezon în MLS, dar nu a putut împiedica înfrângerea echipei sale. Saba Lobjanidze a reuşit o dublă (44, 59), iar Jamal Thiare (73) a stabilit scorul final.

Înfrângerea a făcut ca Inter Miami să încheie o serie invincibilă de zece partide. Ultimul eşec al formaţiei din Florida era din 23 martie, 0-4 cu New York Red Bulls.

Inter Miami se menţine pe primul loc în Conferinţa de Est, cu 34 de puncte în 17 partide, urmată de FC Cincinnati, cu 33 de puncte (16 jocuri).

Gerardo Martino a reacționat la criticile primite de Lionel Messi

În câteva zile, starul argentinian se va alătura naționalei pentru pregătirea participării la Copa America, unde este deținătoarea titlului.

Tehnicianul lui Inter Miami a fost întrebat dacă multiplul câștigător al Balonului de Aur a fost focusat în totalitate pentru meciul din MLS.

"Nu voi specula nimic pe acest subiect, dacă Messi s-a menajat pentru Copa America, pentru că această întrebare nu-și are sensul. A fost o seară în care jocul echipei a regresat în comparație cu alte meciuri, am fost total ieșiți din joc", a declarat antrenorul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!