Rodrygo a dat verdictul! "E cea mai bună echipă din lume"

Rodrygo Manchester City Real Madrid Liga Campionilor Rodrygo Goes
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 21:45
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 21:44

Rodrygo Goes, extrema dreaptă braziliană a lui Real Madrid, și-a împărtășit gândurile înaintea meciului crucial din Liga Campionilor împotriva lui Manchester City într-un interviu acordat pentru publicația "The Guardian".

Reflectând asupra performanțelor sale anterioare împotriva lui Manchester City, Rodrygo recunoaște emoțiile amestecate legate de întâlnirea cu un astfel de adversar formidabil la această etapă a competiției. 

"Îmi aduce aminte de momente bune, dar și de momente proaste. Era un adversar pe care, sincer, nu doream să-l întâlnim."  a declarat Rodrygo, pentru The Guardian.

  • Rodrygo Goes

Cu toate acestea, el crede că și jucătorii lui City împărtășesc sentimente similare, evidențiind respectul reciproc dintre cele două echipe.

"Sunt cea mai bună echipă din lume în prezent"

Recunoscând statutul lui Manchester City de campioană en-titre și ca cea mai bună echipă din lume, Rodrygo subliniază respectul pe care Real Madrid îl are pentru adversarii lor. 

"Ei sunt câștigătorii Ligii Campionilor, sunt campionii mondiali, sunt cea mai bună echipă din lume în prezent, așa că le acordăm respectul maxim", a spus Rodrygo.

Brazilianul recunoaște forța lotului lui Manchester City, observând capacitatea lor de a controla jocul și mingea eficient. 

„Nu există jucător la care să te gândești că poți pune presiune fiindcă nu este destul de bun și ne va oferi o șansă mare. Ei au un control foarte bun asupra jocului. Va fi un joc foarte frumos, ei sunt o echipă foarte dificilă. Este foarte enervant să joci împotriva lor, dar cred în echipa noastră."

Meciul ce i-a schimbat viața brazilianului

Reflectând asupra performanței sale din semifinalele din 2022, Rodrygo crede că aceasta a marcat un moment de cotitură în cariera sa, schimbând percepția despre el printre adversari și elevându-i statutul în fotbal.

"Acel meci a schimbat multe lucruri în viața mea. Statutul meu fotbalistic s-a schimbat mult după acele două goluri. Oamenii au început să mă privească cu alți ochi. Cele două goluri au fost un pas înainte în cariera mea."

Real Madrid - Manchester City va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro

Real Madrid o va lua în primire pe formația lui Pep Guardiola mâine, 9 aprilie, de la orele 22:00, în sferturile de finală ale Champions League. Meciul se va juca pe stadionul Santiago Bernabéu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!