Didier Deschamps susține nevinovăția lui Paul Pogba în cazul de dopaj: "Nu a avut intenția sau dorința de a se dopa!"

Paul Pogba Didier Deschamps doping Franta juventus Campionate externe
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 08:13
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 08:30
Fotbalistul suspendat pe patru ani primește sprijin din partea selecționerului Franței, Didier Deschamps.

Suspendat recent pentru o perioadă de patru ani în urma acuzațiilor de dopaj, Paul Pogba primește sprijin din partea selecționerului Franței, Didier Deschamps.

Acesta a declarat că nu își poate imagina că Pogba ar fi avut intenția sau dorința de a se dopa și a subliniat că situația actuală este extrem de grea pentru jucător. 

  • Ce se va intampla cu Didier Deschamps, dupa eliminarea rusinoasa de la Campionatul European? Anuntul oficial al Federatiei Franceze

Deschamps și-a exprimat tristețea față de situația în care se află Pogba și a subliniat că speră ca problema să se rezolve. Cu toate acestea, a recunoscut gravitatea acuzațiilor și necesitatea ca Pogba să își susțină cazul în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Care este opinia tehnicianului?

”Nu-mi imaginez nicio clipă că Paul a avut intenţia sau dorinţa de a se dopa. (...) 

Ceea ce Paul trăieşte de câteva luni este extrem de greu şi, evident, nu pot rămâne insensibil la durerea sa, având în vedere tot ceea ce a reuşit la echipa naţională şi relaţiile pe care le-am construit în cadrul echipei Franţei.

Situaţia lui mă întristează şi sper din tot sufletul ca ea să se rezolve. În orice caz, vreau să cred în el”, a declarat Deschamps.

Paul Pogba a jucat ultima dată în septembrie 2023

"Există faptele şi ceea ce arată cele două probe prelevate. Prezenţa hormonului ilegal este de netăgăduit.

Problema este acolo şi Paul va trebui să ducă o altă luptă pentru a se apăra, în faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv, şi să-i convingă pe judecători că nu a luat cu bună ştiinţă produse interzise”, a adăugat antrenorul francez.

Ultimul meci jucat de Paul Pogba a fost Empoli - Juventus 0-2, pe 3 septembrie.

Fotbalist de peste 100 de milioane de euro

Ulterior, francezul a fost suspendat provizoriu pentru dopaj, iar zilele trecute și-a aflat pedeapsa, una care îi va interzice să mai joace fotbal până la vârsta de 34 ani și jumătate.
 
Paul Pogba, campion mondial cu Franța, este unul dintre cei mai scumpi fotbaliști din istorie. În 2016, Manchester United plătea 105 milioane de euro pentru a-l achiziționa de la Juventus.
 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!