Decizia luata de familia lui Emiliano Sala dupa suma uriasa stransa din donatii! Ultima speranta

Decizia luata de familia lui Emiliano Sala dupa suma uriasa stransa din donatii! Ultima speranta

Avionul Piper PA-46 a disparut de pe radar pe 21 ianuarie.

Operatiunea oficiala de cautare a avionului in care se afla atacantul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a incetat saptamana trecuta, capitanul David Barker motivand ca sansele de supravietuire dupa o perioada atat de lunga sunt extrem de mici. Donatiile facute de nume importante din fotbal au creat posibilitatea unei operatiuni private de cautare a fotbalistului.

Un avion in care se afla mama jucatorului, Mercedes, si sora acestuia, Romina, a refacut traseul avionului disparut. Acesta operatiune va continua pana in weekend cand s-a luat decizia sa se treaca la cautari subacvatice. In weekend se va demara operatiunea de cercetare.

Cercetator David Mearns, cel care asista familia lui Sala in operatiunea privata de cautare, a dezvaluit ca eforturile se vor concentra pe o arie de 25 de mile nautice intr-o zona aflata la nord de Alderney.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, mesaj după rezultatul votului de duminică: Guvernul PSD trebuie să plece! Rușine
BRAT