Anglia

Situatie incredibila! Disparitia lui Sala provoaca un scandal monstru intre Cardiff si Nantes: "Au angajat deja avocati". Miza: 20.000.000 euro

Cardiff City si Nantes au oficializat transferul lui Emiliano Sala cu doar cateva zile inaintea disparitiei atacantului argentinian. Acum, galezii nu vor sa mai plateasca cele 20.000.000 euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2019, 17:13
Data actualizarii: Duminica 27 Ianuarie 2019, 17:18

Cardiff City l-a cumparat pe Emiliano Sala de la Nantes cu doar trei zile inainte ca atacantul sa dispara deasupra Canalului Manecii. Mutarea a fost introdusa si in baza de date a FIFA, insa galezii i-au anuntat pe omologii din Franta ca au inghetat toate platile.

Presa din Marea Britanie si Franta noteaza ca cei de la Cardiff au decis sa blocheze platile catre Nantes, in schimbul transferului lui Sala, data fiind situatia incerta. Cardiff si-a angajat si avocati de specialitate si cauta solutii pentru a anula obligatia de a plati cele 20.000.000 euro catre Nantes.

La randul lor, cei de la Nantes sunt dispusi sa se judece cu galezii pentru bani, ei avand de partea lor argumentul oficializarii transferului in baza de date a FIFA - Transfer matching system.

CITESTE SI

Modifică setările cookies