Arjen Robben groningen Campionate externe

Arjen Robben, lucrat pe la spate de sotia Bernadien! Cum a fost "PACALIT" sa se intoarca in fotbal la 36 de ani

Bernadien, sotia fostului international olandez, a avut un rol crucial in negocierile dintre Robben si oficialii lui Groningen.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Iunie 2020, 12:01
Data actualizarii: Luni 29 Iunie 2020, 12:05

La un an dupa ce si-a anuntat retragerea din fotbal, Arjen Robben a luat o decizie surprinzatoare, alegand sa se intoarca pe teren la o echipa de mijlocul clasamentului din Olanda, FC Groningen. Este vorba insa despre o hotarare sentimentala a lui Robben, care si-a facut junioratul si a debutat ca profesionist la gruparea din Groningen.

La conferinta de presa de prezentare, mijlocasul de 36 de ani a facut o dezvaluire interesanta. "Am fost putin surprins de oferta, dar si recunoscator. Dar Groningen poate fi si mai recunoscatoare sotiei mele", a spus fotbalistul, adaugand ca partenera sa de viata a aflat prima de interesul alb-verzilor si a inlesnit tratativele. De altfel, si unul dintre oficialii lui Groningen a afirmat ca Bernadien Robben a aranjat intalnirea decisiva dintre cele doua parti, la Munchen, fara ca Arjen sa stie despre ce este vorba. 

Sotii Robben alcatuiesc unul dintre cele mai solide cupluri din lumea fotbalului. Cunoscandu-se inca din liceu, Bernadien si Arjen s-au casatorit in 2007, chiar la Groningen, si au impreuna 3 copii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!