S-a retras Olandezul Zburator! Robben a decis sa agate ghetele in cui la 35 de ani, dupa ce a incheiat contractul cu Bayern! Cifrele unei cariere impresionante

Autor: Sport.ro
Joi 04 Iulie 2019, 20:26

Arjen Robben a anuntat joi ca a decis sa isi incheie activitatea profesionista la 35 de ani.

"Fara nicio indoiala a fost decizia cea mai grea a carierei mele", a spus Robben, al carui contract cu Bayern Munchen a incetat pe 30 iunie.

Luna trecuta, antrenorul echipei PSV Eindhoven, Mark van Bommel, declara ca spera sa-l convinga pe Robben sa nu se retraga si sa revina la clubul unde a mai evoluat intre 2002 si 2004.

Van Bommel spunea ca a avut mai multe discutii telefonice cu Robben, care a parasit-o pe Bayern ca jucator liber de contract.

Robben a castigat cu PSV titlul in 2003, iar cu Van Bommel a fost coechipier la Bayern intre 2009 si 2011, dar si la nationala Olandei.

Extrema olandeza sustinea atunci ca este intr-o dilema, avand de ales intre retragere si continuarea carierei de jucator.

"Nu e usor sa iei o decizie. Cel mai usor ar fi sa spui "ma opresc", insa daca vrei sa continui sa joci, trebuie sa gasesti un loc unde totul corespunde, nu doar din punct de vedere fotbalistic, dar si din cel al familiei mele", afirma Robben.

Robben a jucat peste 200 de meciuri si a marcat 99 de goluri pentru Bayern in 10 ani.

37 de goluri in 96 de selectii a bifat acesta la nationala tarii sale.

Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid si Bayern sunt echipele la care a jucat Robben de-a lungul carierei.

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies