Sfarsitul unei ere la Bayern Munchen! Imagini SENZATIONALE pe Allianz Arena cu Ribery si Robben! Ce mesaje au afisat fanii!

Sfarsitul unei ere la Bayern Munchen! Imagini SENZATIONALE pe Allianz Arena cu Ribery si Robben! Ce mesaje au afisat fanii!

Bayern Munchen a castigat campionatul in Germania.

Frank Ribery si Arjen Robben se despart de Bayern Munchen la finalul unui sezon in care bavarezii au castigat pentru al 7-lea an la rand titlul in Bundesliga.

Ribery a petrecut 12 ani pe Allianz Arena, in timp ce Robben a stat 10 ani la Munchen. Fanii au vrut sa le pregateasca o coregrafie speciala, pentru a-si lua ramas bun de la doi dintre cei mai importanti jucatori din istoria clubului.

 

Performante incredibile la Bayern Munchen

 

Frank Ribery a castigat cu Bayern 8 titluri in Bundesliga, 5 Cupe ale Germaniei, 5 Supercupe, 1 UEFA Champions League, 1 Campionat Mondial al cluburilor si 1 Supercupa a Europei.

Arjen Robben a castigat de 7 titluri cu Bayern Munchen, 4 Cupe ale Germaniei, 5 Supercupe ale Germaniei, 1 UEFA Champions League, 1 Campionat Mondial al cluburilor, 1 Supercupa a Europei.

GALERIE FOTO EMOTIONANTA!

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a deraiat trenul plin cu marfă în apropiere de Caracal
BRAT