100 de milioane de euro, O NIMICA TOATA! Presedintele Realului face o afirmatie incredibila: "Transferul lui Bale a fost unul chiar IEFTIN!"

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 13:29

	100 de milioane de euro, O NIMICA TOATA! Presedintele Realului face o afirmatie incredibila: "Transferul lui Bale a fost unul chiar IEFTIN!"

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Real Madrid a reusit in aceasta vara o campanie incredibila de achizitii, cheltuind peste 170 de milioane de euro, dintre care 100 de milioane au mers doar in conturile englezilor de la Tottenham, in schimbul galezului Gareth Bale.

Contestat de multe voci importante din fotbal, care au spus ca nu exista fotbalist pe planeta care sa valoreze atat de multi bani, transferul lui Bale nu a fost nici pe departe unul scump, ba din contra - spune Florentino Perez, presedintele "galacticilor".

"Transferul lui Bale a fost unul chiar ieftin. Politica Realului este de a aduce cei mai buni jucatori din lume, iar noi asta am facut si in aceasta vara. Bale este un jucator extraordinar, l-am urmarit atent in ultimii doi ani, iar faptul ca Tottenham nu a vrut sa accepte in prima instanta transferul, dar si cel ca Manchester United a itnrat pe fir ne-a facut sa actionam rapid", a spus Florentino Perez pentru radio Cadena SER.

Gareth Bale a debutat deja in tricoul "blanco", reusind sa inscrie si un gol in meciul cu Villareal, incheiat 2-2. Galezul s-a accidentat insa in urma cu cateva zile si va lipsi la meciul din Cupa Spaniei, cu Elche.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 308 cazuri noi
BRAT