Transferul cu care Juve o INGENUNCHEAZA pe Manchester United! Precedentul POGBA se poate repeta; italienii vor sa "fure" un fotbalist MINUNE!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 12:30

	Transferul cu care Juve o INGENUNCHEAZA pe Manchester United! Precedentul POGBA se poate repeta; italienii vor sa "fure" un fotbalist MINUNE!

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Juventus, campioana en-titre a Italiei, a dat o lovitura de milioane prin aducerea pustiului fracez Paul Pogba, pe care l-a luat chiar din curtea lui Manchester United. Ajuns la Torino in urma cu 1 an, pe cand avea doar 19 ani si nimeni nu auzise de el, Pogba s-a transformat acum intr-un star cunoscut in toata Europa, ajungand sa fie cotat la cel putin 20 de milioane.

Iar Manchester poate primi inca o lovitura grea, anunta presa engleza. Juventus incearca in aceste zile sa "fure" inca un jucator de sub nasul campioanei Angliei. Este vorba despre pustiul Adnan Januzaj, unul dintre cei mai talentati fotbalisti ai echipei lui David Moyes.

In varsta de 18 ani, Januzaj se afla in aceeasi situatie ca si Pogba, contractul lui urmand sa expire, iar italienii vor sa profite de acest lucru. Daily Mail scrie ca United va avea dificultati in a se intelege cu agentul fotbalistului, acesta fiind ademenit cu un salariu mare la Torino, dar si cu siguranta ca acolo i se vor da sanse, asa cum s-a procedat si cu Paul Pogba.

Un milion de români, în şomaj tehnic. Domeniile în care au reînceput angajările
BRAT