"Este calapodul Stelei, va lasa un gol imens!" Steaua poate recurge la o masura extrema: sa-l VANDA pe Bourceanu pentru a nu-l pierde gratis!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 12:35

	"Este calapodul Stelei, va lasa un gol imens!" Steaua poate recurge la o masura extrema: sa-l VANDA pe Bourceanu pentru a nu-l pierde gratis!

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Presedintele Ligii a comentat situatia lui Bourceanu la Steaua, care intarzie sa isi prelungeasca intelegerea: "Bourceanu este calapodul Stelei. Daca pleaca de acolo lasa un gol imens, nu cred ca in Romania gasesti un jucator care sa il inlocuiasca, sa faca tot ce face el in meci. Plus ca are personalitate", a spus Mitica Dragomir in conferinta de presa.

Victor Becali, varul lui Gigi Becali, a declarat despre situatia lui Bourceanu: "Nu cunosc amanunte despre situatia lui Bourceanu. Se avanseaza multe sume, dar am inteles ca nu i s-a facut nicio oferta. De preferat e sa nu ajungi in situatii de acest gen. Real Madrid i-a prelungit contractul lui Ronaldo cand el mai avea inca 3 ani. Exista si posibilitatea ca Steaua sa-l vanda, pana la urma, pentru a nu-l pierde gratis", a spus acesta la Sport.ro

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT