Situatie INCREDIBILA la Dinamo: Stoican castiga in Stefan cel Mare cat un roman plecat la munca in Anglia sau Spania!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 11:44

	Situatie INCREDIBILA la Dinamo: Stoican castiga in Stefan cel Mare cat un roman plecat la munca in Anglia sau Spania!

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Dinamo a decis sa inceteze colaborarea cu Gigi Multescu, dupa inceputul extrem de slab de sezon, si l-a numit in functia de principal pe Flavius Stoican, fostul antrenor al echipei secunde, acum in divizia a 3-a.

In varsta de 36 de ani, la primul mandat pe banca unei echipe de prima liga, Stoican a acceptat imediat propunerea sefilor din Stefan cel Mare, sansa de a antrena Dinamo fiind extrem de importanta pentru el.

Desi a fost "acuzat" de Mircea Radulescu, presedintele Scolii Federale de Antrenori, ca "se vinde" prea ieftin, Stoican a tinut sa anunte ca Dinamo i-a oferit o oportunitate buna, in timp ce Ionut Negoita i-a promis un contract bun.

"N-am vorbit de partea financiara, e pe ultimul loc. Daca ar fi fost cineva in situatia mea, cred ca ar fi procedat la fel. Sunt bucuros ca am reusit sa fac acest pas. Ma pregatesc de acest lucru de cand m-am lasat de fotbal, dinainte s ama las chiar. Sper sa le demonstrez oamenilor care au avut incredere in mine ca nu s-au inselat", a spus tanarul antrenor.

Cotidianul Adevarul scrie, insa, astazi, ca Stoican a acceptat o propunere de-a dreptul incredibila, acesta urmand sa fie platit cu doar o mie de euro lunar, devenind cel mai prost platit antrenor din Liga 1.

Stoican va castiga la Dinamo mai putin decat un muncitor necalificat din Italia, Spania sau Anglia, si cu mult mai putin decat jucatori precum Pape Ndaw sau Steven Thicot. Mai mult, antrenorul lui Dinamo va incasa de 12 ori mai putin decat Srdjan Luchin, care este remunerat cu 12 mii de euro lunar.

Părinții, tot mai confuzi în privința dublării alocațiilor. Decizia este la Iohannis
BRAT