Cupa Romaniei

FABULOS! Nu joaca in meciul cu Dinamo pentru ca nu si-au putut lua concediu! Fotbalistii Sanatatii Cluj reteaza meciul CARIEREI din cauza job-ului :))

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Septembrie 2013, 11:20
Data actualizarii: Marti 24 Septembrie 2013, 20:31

Dinamo intalneste astazi divizionara de liga a treia Sanatatea Cluj, intr-un meci din Cupa Romaniei Timisoreana, iar "cainii" se pregatesc pentru debutul sub comanda noului antrenor, Flavius Stoican.

Dinamovistii nu stiu, insa, impotriva cui vor juca diseara, in direct la Sport.ro, dupa ce mai multi jucatori ai Sanatatii au anuntat ca nu pot juca in meciul de pe Stefan cel Mare, pentru ca nu si-au putut lua concediu.

Fotbalistii amatori de la Sanatatea Cluj au si alte locuri de munca, iar unii nu s-au putut "elibera" pentru doua zile.

"Unii dintre colegi nu au putut sa isi ia concediu. Eu am reusit sa imi iau doua zile ca sa pot veni la meci. Lucrez la o ferma, la depozitul mare. Sunt stivuitor, incarc si descarc. Am cateva kilograme in plus, vreo patru, dar sper sa trec peste acest aspect", a spus Cristian Nicula, unul dintre fotbalistii "Virusilor Verzi", la Dolce.

"virusii Verzi", asa cum sunt porecliti cei de la Sanatatea Cluj, vor intalni Dinamo in aceasta seara, in direct la Sport.ro, de la ora 20:30.

Meciurile din Cupa Romaniei Timisoreana sunt in direct pe Pro TV si Sport.ro, Steaua, Rapid, Petrolul si Craiova urmand sa isi dispute calificarea in turul urmator.


Modifică setările cookies