Câți bani primește Floyd Mayweather pentru meciul cu Aaron Chalmers, LIVE pe VOYO de la ora 21:00

Floyd Mayweather Aaron Chalmers Conor McGregor Logan PAul O2 Arena Box
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 08:25
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 14:30

Meciul de sâmbătă va fi comentat pe VOYO de Alexandru Ganci și Robert Zamfirescu.

UPDATE Știm că ați ales VOYO pentru a viziona meci-ul de box Front Row Fight (Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers) de sâmbătă seară, dar din păcate organizatorul evenimentului (Front Row Entertainment) a întâmpinat probleme tehnice majore care au dus la întreruperea transmisiei în mai multe țări, inclusiv în România. Ne cerem scuze în numele organizatorului pentru această situație.

Știrea inițială

Sâmbătă, LIVE pe VOYO de la ora 21:00, Floyd Mayweather luptă pe O2 Arena într-un meci cu o vedetă de reality și fost luptător de MMA, Aaron Chalmers.

După înfruntarea cu Conor McGregor, americanul a început să colinde întreaga lume și să-i “pedepsească” pe toți influencerii care au descoperit că este foarte atractiv să organizezi meciuri de box cu alte celebrități.

Floyd Mayweather primește 1 milion de dolari doar pentru participarea la conferința de presă

Suma pe care o va primi Mayweather nu a fost făcută publică, însă Inside Sport scrie că boxerul primește 1 milion de dolari doar pentru participarea la conferințele de presă!

De exemplu, pentru duelul cu Logan Paul, Floyd Mayweather a primit 10 milioane de dolari, plus 50% din profiturile din pay-per-view.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!